Vianoce sa blížia! Potešte svojich obchodných partnerov reklamným Vianočným darčekom.

 

 

Pre Vianoce je charakteristické dobré jedlo, špecifická atmosféra, ale aj darčeky, ktoré rozhodne ocenia aj vaši obchodní partneri. Zrealizovať môžete aj vianočný večierok, kde ich môžete obdarovať. Skvelým riešením sú vianočné reklamné predmety, medzi ktoré patria napríklad darčekové koše, kvalitné víno, čokoláda alebo iná pozornosť. 

Niektorým ľuďom vyberanie darčeka až tak nejde. Ak aj vy patríte medzi takúto skupinu, neváhajte sa inšpirovať. Prinášame vám tipy na vianočné darčeky pre obchodných partnerov, ktoré oceníte vy aj oni. Okrem iného, nejde o žiadne finančne náročné predmety, za ktoré by ste museli dať celý majetok. Práve naopak. Sú to finančne dostupné reklamné darčeky.

Originálne darčekové sady

Ak chcete potešiť svojich obchodných partnerov, neváhajte im kúpiť darčekové sady. V tých sa zväčša nachádza nejaká sladká alebo slaná pochutina, kvalitné víno alebo reklamný produkt s potlačou vašej spoločnosti. Môže ísť napríklad o pero, zápisník alebo šálku. 

Náš tip: V čase Vianoc sú vyrábané aj darčekové sady v motíve tohto obdobia. Súčasťou môže byť aj vianočná sviečka alebo sada na prípravu horúcej čokolády, ktorá je pre Vianoce typická.

Kvalitné víno, ktorým nič nepokazíte

Vaši obchodní partneri sa s určitosťou potešia aj kvalitnému vínu s potlačou loga vašej firmy. Obchodným partnerom tak pripomeniete hodnoty vašej spoločnosti a jej benefity. Vyberajte preto starostlivo. Môžete zvoliť aj dva druhy vín – biele a červené. Vaši obchodní partneri si tak určite vyberú to, ktoré preferujú najviac.

Maličkosť pre potešenie

Ako sme už vyššie spomínali, nemusíte míňať množstvo peňazí na to, aby ste potešili svojich obchodných partnerov. Výborným riešením sú aj diáre, perá alebo zápisníky s potlačou. Vyberte si rozmery a motívy podľa vlastných predstáv. 

Vašich obchodných partnerov s určitosťou potešíte aj takýmito drobnosťami, ktoré ocenia. Predsa len, sú to praktické a využiteľné veci. Pri pohľade na vaše logo firmy si na vás vždy radi zaspomínajú a za každých okolností sa im pripomeniete. 

Niečo pre gurmánov

Ako vianočný darček sú skvelým riešením aj sady, ktoré pozostávajú z rôznych ochutených solí, korenín, prípadne olejov. Vaši obchodní partneri si tak rozhodne prídu na svoje a vy ich tak v čase Vianoc potešíte. 

Veríme, že sme vás inšpirovali a vymyslíte niečo originálne pre svojich obchodných partnerov aj vy. Určite si tak vybudujete dobré vzťahy medzi firmami, čo sa vám oplatí aj z hľadiska budúcnosti.