Vďaka reklamným tričkám budete vždy na očiach

Buďte neprehliadnuteľní vďaka reklamnému tričku

Reklamné tričká a polokošele využijú nielen zamestnávatelia hľadajúci darček pre svoj tím, kolegov alebo firemných partnerov. Tričká s nápisom alebo logom sú obľúbeným artiklom najmä počas leta, kedy sa stávajú súčasťou rôznych festivalov, koncertov, táborov a iných hromadných podujatí. Je totiž skvelé vrátiť sa z dobrej akcie domov s novým tričkom v ruksaku, ktoré nám bude dlho pripomínať príjemne strávené letné dni.

 

Využite tento univerzálny textilný darček, ktorý je praktický a pekný zároveň, a prezentujte svoju firmu na každom kroku. Na výber máte viacero možností, počnúc strihom trička, materiálom, farbou či spôsobom potlače.  Je len na vás, či si zvolíte jednoduché unisex tričko, funkčné športové tričko alebo elegantnú polokošeľu.

 

Vyberte si reklamné tričko podľa materiálu a potlače

Ak chcete, aby vaše logo či nápis vydržali na tričku dlho, zvoľte sieťotlač. Tento spôsob potlače má široké využitie na predmety rôznych tvarov, veľkostí a na rôzne iné materiály. Sieťotlač je technológia vhodná na tlač väčšieho množstva kusov, môžete ňou vytlačiť nielen grafické motívy, ale aj plnofarebné fotografické obrázky.

Súčasné trendy opäť vyzdvihujú klasickú formu zdobenia látok, ktorou je vyšívanie. Samozrejme, že sa to dnes z časových dôvodov robí strojovo. Na výber máte množstvo farieb a vyšiť si môžete dať prakticky čokoľvek. Ak hľadáte niečo unikátne, napríklad darček pre vzácneho klienta či najlepších zamestnancov, s výšivkou budete určite spokojní.

 

Typ potlače však závisí od množstva tričiek a grafického spracovania loga. Niektoré spôsoby potlače sú, samozrejme, trvácnejšie ako iné. Nech už hľadáte čokoľvek, výrobu svojho reklamného textilu zverte do rúk profesionálnej firme, ktorá má s reklamnými tričkami skúsenosti. Naša reklamná agentúra MPromotion vám ponúka pestrý výber tričiek a polokošieľ, na ktoré vám profesionálne vytlačí alebo vyšije vaše logo.

Vyberať si môžete spomedzi rôznych druhov strihov a materiálov, napríklad klasické bavlnené, elastické, s výstrihom v tvare V alebo U, kontrastné polokošele, tričká s dlhým rukávom alebo športové tričká. Každé z nich spĺňa všetky atribúty kvality, samozrejmosťou je aj pestrá škála farieb a veľkostí v pánskom a dámskom prevedení. Dôverujte profesionálom a buďte na očiach vďaka skvelým reklamným tričkám.