Pripravte sa na leto s reklamnými predmetmi

 

 

 

 

 

 

 

 

Len si predstavte podujatie pod holým nebom, vašich zamestnancov vo firemnom merchi či piknik s klientmi, ktorý vám spríjemňujú vaše vlastné USB ventilátory. Reklamné predmety sú takí mini ambasádori vašej značky a leto je najlepšie obdobie na budovanie vzťahov. Nepremeškajte to.

Dôvody, prečo sa počas leta viac zamerať na šírenie povedomia prostredníctvom reklamných predmetov

Tričká s potlačou

Firemné akcie, teambuildingové aktivity, športové dni alebo veľtrhy sa nezaobídu bez tričiek s potlačou loga. Okrem toho, že v podstate ide o chodiacu reklamu, posilníte firemného ducha. V našej ponuke nájdete množstvo strihov kvalitných tričiek a polokošelí pre mužov i ženy. Vyberte si farbu, ktorá ladí s vizuálnou identitou vašej firmy.

USB ventilátor

Letné teploty sú na nevydržanie, tak prečo si nespríjemniť akciu šikovnými USB ventilátormi? Pomôžu vám cítiť sa komfortnejšie na obchodných stretnutiach, keď sa potrebujete sústrediť. Sú malé, praktické, reprezentatívne a obchodného partnera isto potešia ako firemný darček. S logom firmy budú neustálou pripomienkou vašej značky.

pracovník sedí za počítačom s USB ventilátorom

Reklamné vlajky

Na veľtrhoch a vonkajších eventoch je často obtiažne vyniknúť spomedzi všetkých firiem. Každá z nich chce čo najviac zaujať a strhnúť na seba pozornosť. Reklamné vlajky sú tajnou zbraňou, pretože okamžite upútajú zrak zúčastnených a vy sa môžete chopiť šance a komunikácie.

farebná reklamná vlajka

Nenechávajte si výber letných reklamných predmetov na poslednú chvíľu

Začnite objednávkou v dostatočnom predstihu, aby ste sa vyhli zbytočnému stresu. Vyberte si spoľahlivého dodávateľa, ktorý zaručí kvalitu a dodržanie termínov. U nás si môžete vybrať z nekonečnej ponuky reklamných predmetov a postaráme sa aj o ich personalizáciu.