Praktické a užitočné darčekové predmety pre deti

 

 

 

 

 

 

 

 

Darčekové predmety pre deti predstavujú skvelý spôsob reklamy. Ak sú tieto predmety naviac aj praktické, môžu ich deti využívať počas celého roka. Práve na také sme si dnes pre vás posvietili.

Prečo investovať do darčekových predmetov pre deti

Predstavte uponáhľaného rodiča, ktorého znudené dieťa nervózne ťahá za rukáv. Len ťažko sa bude sústrediť na vašu ponuku. Možno odíde skôr, ako si ju stihne vôbec pozrieť. Ak zabavíte deti, získate čas na prezentáciu vašej spoločnosti. 

Vyberte si z našej ponuky hravé darčekové predmety pre deti alebo stavte na chutné cukrovinky s logom vašej spoločnosti.

Nezabudnite na zamestnancov a ich rodiny

Aby ste zvýšili výkon svojich zamestnancov, podporte ich v hľadaní rovnováhy medzi prácou a oddychom. Ukážte im, že vám na nich záleží. Spokojní zamestnanci a dobré vzťahy na pracovisku predstavujú dôležitý kľúč k úspechu každej spoločnosti. 

Okrem pravidelných tímových aktivít môžete vzťahy podporiť organizáciou akcií pre celú rodinu. Pri tejto príležitosti môžete všetkým venovať originálne tričká s vlastnou potlačou, fľaše na vodu alebo zdravé cukrovinky s logom vašej spoločnosti. Deti navyše v praktickom batohu poteší aj drobnosť ako bublifuk či sada pasteliek.

3 tipy na užitočné darčekové predmety pre deti

Každé dieťa miluje skákanie do mlák. Nohy spoľahlivo ochránia gumáky, na to ostatné máme dáždnik. Dáždniky vo firemných farbách predstavujú praktický darček pre deti aj teenagerov.

Biele tričká, na ktoré sa dá kresliť. Farebne odlíšený futbalový tím na oslave narodenín. Oblečenie zladené na tanečné vystúpenie. Tričká s vlastnou potlačou sú skvelý spôsob, ako prezentovať športový klub, umelecký súbor aj nadnárodnú spoločnosť.

Peračník a pastelky potrebuje každý školák. Ocenia ich však aj menšie deti, ktoré sa radi hrajú na školu. Pastelky s logom vašej spoločnosti môžete umiestniť na recepciu, rozdávať pri otvorení novej pobočky alebo pridať do darčekového balíčka. V kombinácii so sladkosťami ide o stávku na istotu.

Praktické reklamné predmety na denné použitie – unikátna forma natívnej prezentácie

Šiltovka chráni v lete pred ostrým slnkom. Dáždnik v aute padne vhod vždy, keď deti aj dospelých prekvapí dážď. Kvalitné tričká s originálnou potlačou si s radosťou oblečie celá rodina.

Investujte do reklamných predmetov, ktoré vašim zákazníkom alebo zamestnancom a ich deťom uľahčia bežný život. Oni získajú kvalitné, pekné a užitočné predmety, vy originálnu reklamu na rodinnej oslave, športovom či kultúrnom podujatí. Jednoducho všade tam, kam ich vezmú so sebou.

Neváhajte nás kontaktovať, radi vám poradíme s výberom originálnych detských darčekových predmetov.