Pár skvelých tipov na vianočné darčeky, ktoré potešia všetkých zamestnancov

Oslaďte im život originálnym spôsobom

Nič sa nevyrovná tomu úžasnému pocitu na jazyku, ako keď vaše zmysly pohladí sladučká chuť čokolády. Hovorí sa, že ju milujú najmä ženy, ale neverte tomu. Všetci vieme, že muži ju chodia potajomky „kradnúť“ zo zásuviek, keď si myslia, že už všetci spia. Páni, nezapierajte, je to tak! Niektoré dámy by o tom vedeli rozprávať svoje. Najmä vtedy, ak hľadajú pre svoje deti nejakú tú maškrtu a zistia, že v „tajnej“ skrinke ostali už len prázdne papieriky.

Niet lepšieho a úprimnejšieho daru ako je čokoláda. Táto sladkosť totiž hovorí sama za seba. Psst, počujete? Darujte čokoládu a s ňou akoby ste darovali aj celé svoje srdce. Je v nej ukryté všetko nevypovedané – úprimné city a poďakovanie. A okrem iného aj veľa kalórií, ale čo tam po nich!

Keď rozmýšľate nad originálnymi darčekmi pre svojich zamestnancov, môžete sa rozhodovať medzi množstvom sladkostí. Cukríky, lízatká, keksíky alebo skúste čosi lepšie a „dospeláckejšie“. Napríklad také bonboniéry. Fantastický výber rôznych druhov čokolád, tvarov, farieb a hlavne vždy čerstvé a v originálnom obale. Luxusne zabalené a dozdobené mašľou. Pre všetkých výnimočných ľudí, ktorí si vašu pozornosť zaslúžia (a nie len na Vianoce). S kúskami sušeného ovocia alebo ručne robené pralinky, ale aj obyčajné čokolády s neobyčajne dobrou príchuťou a vizážou. Rôzne malé čokoládové guľôčky v plechovej krabičke alebo pralinky pripomínajúce stromček či iné vianočné symboly. Mňam!

Výrobky z kože pre tých náročnejších

Ak náhodou neholdujete sladkostiam alebo máte pocit, že si vaši zamestnanci zaslúžia pozornosť väčšiu – môžete to skúsiť napríklad z koženými výrobkami. Keď zaznamenáte úspech, tak viete, že ste „vyhrali“. Odmenou vám bude skvelý pocit z toho, že ste svojím darom urobili niekomu úprimnú radosť a navyše sa každý obdarovaný človek môže popýšiť kdekoľvek s hodnotným darom s logom vašej firmy. Tak trochu „chodiaca reklama“, ale zato veľmi praktická a štýlová. Skratka originálna.

Peňaženky, batohy, kufre ale aj také kancelárske potreby, kde má napríklad obrovský úspech zlaté pero. Neuveriteľné, koľko veľa inšpirácií dokážete získať.

Cestovné sady, športové tašky, termo sady

Čím vašich zamestnancov skutočne potešíte, tak to sú určite rôzne vecičky, ktoré sa zídu na výletoch a pri trávení voľného času. Patria sem napríklad praktické termosky, termohrnčeky a rovno aj sady. Sú neodmysliteľnou súčasťou každej túry alebo náročného dňa. K tomu nezabudnite pribaliť aj dáku poriadnu športovú tašku či batoh, aby to bolo kam uložiť. V tejto modernej dobe sa rovnako nezaobídeme ani bez kvalitnej power banky, čo je tiež originálny darček najmä pre tých zo zamestnancov, ktorí sú radi vždy so svojím telefónom „v obraze“.