Pojmite to s humorom! Venujte svojej láske unikátny darček v podobe prezervatívu s potlačou

Keď láska naberie na obrátkach

Ako svojej polovičke najlepšie naznačíte, že máte záujem o viac, ako sú len bozky? Niekto to riskne a skúsi hop alebo trop. Iný je romantický a rád to skúsi originálnejšou cestou, aby druhého nedostal do úzkych a všetko kúzlo vo vzťahu nezabil. Predstavte si, že už ste pripravený/á ísť na to, ale hanbíte sa ísť pred svojou polovičkou s pravdou von. No zrazu vytiahnete z peňaženky čosi malé, čo ihneď upúta vašu lásku. Podáte jej to do ruky a ona chvíľu nebude chápať, prečo jej núkate cukrík. A potom to príde. Prečíta si nápis na výrobku. Zvyšok už vyrieši chémia medzi vami. Či prezervatív s originálnym venovaním použijete ihneď ako pohnútku k činu, alebo si ho necháte na chvíľu, keď budete obaja naozaj pripravení, budete mať istotu, že ochrana je k dispozícii. Nikomu netreba vysvetľovať, že prezervatívy nás chránia nielen pred nechceným počatím, ale takisto pred pohlavnými chorobami, preto je tento darčekový predmet naozaj praktický. 

Originálny darček, ktorý okorení vzťah

Podarujte svojej láske nové tričko, kabelku alebo kyticu a vychutnajte si zaslúžené objatie. Dá sa to však aj inak. Máte radi, keď to vo vzťahu poriadne iskrí, ale v dobrom slova zmysle? Keď stačí jediný pohľad alebo gesto a veci sa vyvíjajú správnym smerom? Podarujte svojej polovičke jedinečný kondóm s potlačou, ktorá bude niesť vaše posolstvo. Potlačiť na obal prezervatívu sa dá čokoľvek. Motto, osobné venovanie s menom pre vašu lásku, dokonca logo a slogan vašej firmy. Keď je však reč o romantickom darčeku, ktorý svojej polovičke venujete na Valentína či kedykoľvek počas roka, keď ju budete chcieť prekvapiť, na nápise si treba dať záležať o to viac. Venujte krabičku s množstvom potlačených kondómov partnerovi, ktorý má zmysel pre humor a predovšetkým pre zodpovednosť. Jazdi bez nehôd, láska. Čapička pre Teba. Nezabudni gumičku, zlato. Veľa šťastia! Ľúbim Ťa! Poďme na to, (meno)! Bezpečne do cieľa! Vstupenka do raja pre (meno). Teraz alebo nikdy! Hore ruky, dole gate! Akým nápisom prekvapíte svoju lásku vy? 

V dnešnej dobe sme zvyknutí na naozaj veľké bizarnosti a často aj bláznovstvá, avšak podarovať kondóm s originálnou potlačou, romantickou alebo reklamnou, nie je vec, za ktorú by sme sa mali hanbiť. Hovorí to len o našej snahe robiť veci bezpečne a zodpovedne. Ak sa na to pozrieme z tej romantickej stránky, je lepšia cesta, ako druhému naznačiť, že má zelenú?