Nezabudnuteľné silikónové náramky

 

Začiatkom 21. storočia sa na trhu objavili silikónové náramky na ruku v rôznych pestrých farbách. Tento boom trval zhruba 10 rokov a, samozrejme, pretrváva dodnes. Tieto náramky sa stali populárnymi po celom svete. Ukazujú spriaznenosť nositeľa s reklamou uvedenou na náramku. Predtým, než sa stali populárne u všetkých vekových skupín, ľudia nosili namiesto nich stužky.

 

Náramky sú akýmsi symbolom, módnym doplnkom a zároveň reklamou. Prvýkrát sa objavili v roku 2004 na ruke známeho cyklistu Lancea Armstronga, ktorý mal náramok na ruke ako znak boja proti rakovine a na vyjadrenie súcitu s ľuďmi, ktorým táto zákerná choroba vzala ich blízkych. Cena náramkov je nízka a preto ju využívajú okrem iných spoločností aj rôzne nadácie a organizácie, ktoré si vďaka nim už neraz zabezpečili vyzbieranie potrebných finančných prostriedkov na svoje aktivity.

 

Farebné náramky sú populárnejšie medzi mladými ľuďmi - vďaka svojmu atraktívnemu dizajnu a farbám. Náramky spopularizovali aj známe osobnosti vo svete. V súčasnosti sa vyrábajú v niekoľkých rozmeroch pre deti, mládež, ženy, mužov. Na náramky sa aplikujú rôzne logá, heslá, slogany, obrázky, ktoré si na ne dávajú rôzne firmy.

 

Najčastejšie okrem už spomínaných neziskových organizácií ich s obľubou používajú na svoju propagáciu aj športové kluby a spoločnosti, ktoré organizujú hromadné akcie pre veľký počet ľudí. Do ich podvedomia sa dostanú práve cez tento malý a milý darček. Farbu si môžete vybrať zo širokej palety, podľa farby loga spoločnosti.

 

Logo sa dá aplikovať potlačou, hĺbkotlačou, alebo s vystúpeným reliéfom. Novinkou sú silikónové náramky svietiace v tme vyrobené z fosforeskujúcich materiálov.


Prezrieť/dopytovať ponuku silikónových náramkov