Naša najvyššia plyšová hračka

Musíme sa pochváliť našou najvyššou plyšovou hračkou, ktorú sme doteraz vyrobili pre našich klientov. Je ňou plyšová žirafa skoro v životnej veľkosti a meria 2,45m. Bolo s ňou veľa práce, ale sme radi, že splnila očakávania klienta a urobila radosť nie len jemu, no i nám, že sme odviedli dobrú prácu :). A prečo modrá? Pretože plníme sny a očakávania našich klientov.
 
 
Hračka nie len pre deti
 
Aj vy môžete mať svoju reklamnú plyšovú hračku, ktorú Vám vieme vyhotoviť podľa obrázku z loga, alebo podľa vlastných návrhov. Dnes už nie je problém vyrobiť čokoľvek z plyšu, len to má svoje určité obmedzenia čo sa tvaru a detailov týka. Papier a digitálny návrh znesie veľmi veľa, ale toto je ručná práca, ktorá si vyžaduje zručnosť, precíznosť a čas. Zvládne to iba skúsený človek, ktorý sa tomu venuje roky. Zverte svoju myšlienku do našich rúk a pretvoríme ju do niečoho, čo bude pôsobiť ako firemný maskot Vašej spoločnosti. Obrnte sa dávkou trpezlivosti, pretože Vás budeme neustále "otravovať" s detailami, pretože nám na výsledku záleží.
 
Nie je to lacný špás
 
Veľa z nás chodí do známeho obchodeného domu s nábytkom, alebo do predajne s hračkami, kde si s oblubou prezeráme rôzne výtvory z plyšu, ktoré sa nám núkajú z každej strany. Niektoré sú naozaj veľmi pekné a vtedy možno príde na rad myšlienka " Čo keby som si aj ja dal také vyrobiť,  ale vyzeralo by to ako náš maskot, ktorého máme na webe ? " .Tak začnete hľadať, až nájdete nás...... Dáte si naceniť niečo, čo by ste chceli, nejaký minimálny počet, chcete aj logo, bez toho by to nebolo ono. Potom príde otázka ceny a Vy pozeráte a porovnávate tie hračky, čo ste videli v tom obchoďáku, hračkárstve. Áno, nebude stáť 2€, ani 4€. Ale bude Vaša vlastná....nikto takú nebude mať, iba Vy. Treba si uvedomiť, že sa to vyrába pre Vás, vo vlastnom tvare, v nejakom počte.....určite nedobehnete počtami ten spomínaný obchoďák, ani s cenou nie, ale verte, že to stojí za to. 

Prezrieť/dopytovať ponuku plyšových hračiek