Magneticky príťažlivá reklama s magnetkami

Jednoduché, praktické, lacné a vkusné. Týmito vlastnosťami môžeme zhodnotiť reklamné magnetky či magnetické záložky do knihy, prípadne magnetické bločky, bloky. Vieme s určitosťou potvrdiť, že takto ich okomentuje každý klient, keď chytí tieto produkty do ruky a využije ich pre svoju reklamu.

Reklamné magnetky môžu zdobiť chladničku alebo nimi pripnete papierik s odkazom. Kto by už len vyhodil reklamnú magnetickú záložku do knihy? Založená na nedočítanej strane či v katalógu na označenie strany je ideálnou voľbou pre tých, ktorý by radi zaujali a zmagnetizovali vlastnou reklamou. Magnetické záložky do knihy vieme vyrobiť celomagnetické, čo zosilňuje ich uchytenie na strane. Rozmery, tvar a potlač prispôsobíme vašim požiadavkám.

S vašou spoločnosťou už na lekára nezabudnú

Druhou praktickou pomôckou sú reklamné magnetické bloky a bločky. Ich magnetická časť sa pripne na chladničku či tabuľu, vďaka čomu si môžete pohodlne spísať zoznam potravín na nákup; poznámku, aby ste nezabudli na lekára alebo dôležité stretnutie. Tvar, rozmery a grafika je vo vašich rukách, my vám ich vyrobíme. Existuje niekoľko štandardných rozmerov pre magnetické bločky a bloky. Preddefinovaná verzia má oproti vlastnému dizajnu nižšiu cenu. 

Novinkou sú magnetické fotorámčeky. Aj tu si môžete dať vyrobiť vlastný tvar, rozmer a samozrejme potlač. Magnetický fotorámček má pridanú hodnotu v tom, že strednú časť môžete použiť ako klasickú magnetku s reklamnou tlačou a okraje vám slúžia ako fotorámček na fotografie, respektíve obrázky umiestnené na tabuli či chladničke.

Vhodné pre klienta aj pre rodinu

Uvažovali ste nad magnetickým kalendárom s vlastnou potlačou? Pred koncom roka to je ideálny darček. Natlačte si celoročný kalendár na magnetku s reklamou a pošlite ju v obálke svojim klientom a známym. Budú mať dokonalý prehľad počas celého roka s pripomienkou na vás. 

Ak máte iný nápad, ktorým by ste radi zaujali a zmagnetizovali svoje okolie, vašim návrhom a požiadavkám sme otvorení.


Prezrieť/dopytovať ponuku magnetických reklamných darčekov