Firemné darčeky, ktoré radi využijú všetci zamestnanci

 

 

 

 

 

 

 

Budovanie zdravej kultúry vo firme začína tým, že zamestnancom prejavíte uznanie, ktoré  si zaslúžia. I keď to môžete poňať rôznymi spôsobmi, firemné darčeky fungujú najlepšie. Choďte nad rámec tradičných firemných benefitov a ukážte zamestnancom svoju ľudskú stránku.

Teraz vyvstáva otázka, ktoré darčeky budú pre váš tím vhodné. Koniec koncov, existuje toľko možností. Možno by pre vás bolo jednoduchšie rozdať im darčekové poukážky, no nie je to príliš osobný prístup. Zozbierali sme pre vás niekoľko tipov na najlepšie darčeky, ktoré zamestnanci iste využijú.

To-go riad

Hrnčeky, poháre či fľaše na vodu sú stále obľúbenými položkami zamestnancov.  Nápojový riad s logom má tú výhodu, že okrem dobrej reprezentácie firmy je tiež užitočný. Vodu, kávu či čaj pijú všetci, takže tento predmet určite nezapadne prachom.

Technické vychytávky

Zjednodušia prácu a postarajú sa o príjemné využitie voľného času. Bluetooth slúchadlá, power banky a príslušenstvo k mobilu sa zídu všetkým. Okrem toho sa každému zamestnancovi bude hodiť USB kľúč navyše. Spravidla platí, že čím je darček užitočnejší, tým viac si ho človek váži.

Vychytávky do domácnosti

Vašich zamestnancov potešia aj praktické firemné darčeky do domácnosti. Ich kvalitnú prácu a vernosť firme môžete oceniť balíčkom s rôznymi predmetmi. Zistite, čo radi robia vo voľnom čase. Zbožňujú varenie? Potešte ich napríklad zásterou. Majú radi pekné vône? Môžete ich obdarovať aróma difuzérom.

Sladké pokušenie

Ktože si rád popri práci nepomaškrtí na niečom sladkom? Počas náročného dňa dobre padne na upokojenie kvalitná čokoláda alebo pralinky. Ľudia jednoducho majú radi sladkosti a my ich máme požehnane. Nechajte potlačiť krabičku bonboniéry logom vašej firmy a máte ďalší neobyčajne obyčajný darček.

Balíčky na mieru

V menších firmách vládne obvykle rodinná atmosféra. Všetci sa medzi sebou poznajú a sú viac než len kolegovia. Budovanie vzťahov je oveľa jednoduchšie a výber darčekov vám nebude toľko lámať hlavu. Čo tak potešiť zamestnancov jedinečnými balíčkami na mieru? Zistite, čo majú radi, prezrite si naše reklamné predmety a podľa toho im vyskladajte darčekovú krabičku/košík.