Ekologické reklamné predmety: poďte s dobou a ohľadom na životné prostredie

Potreba chrániť životné prostredie je stále väčšia a je najvyšší čas, aby sme nastúpili do vlaku s názvom ekologická ohľaduplnosť. Pokiaľ chcete vašu značku prezentovať v čo najlepšom svetle, je nanajvýš dôležité zvoliť tie správne metódy.

 

Faktom je, že ľudia sú čoraz viac ohľaduplnejší k životnému prostrediu a všímajú si detaily. V kaviarni upozornia obsluhu, aby im nedávala slamku do nápoja, do potravín chodia len s plátenou taškou, nekupujú si zbytočne veľa plastových fliaš, separujú…je toho naozaj veľa, čo sa dá robiť, aby sa nám tu žilo a dýchalo lepšie. 

 

Ako môžete svojou troškou prispieť k zmene vy?

Konzumná doba všetkých pohltila, ale našťastie vznikli snahy o udržateľnosť. To isté platí pri propagačných predmetoch. Dnes už existujú udržateľné a ekologické reklamné predmety, ktoré okrem šírenia povedomia o značke taktiež dávajú najavo, že vedeniu nie je ľahostajné to, čo sa na svete deje. Ktoré reklamné predmety vám odporúčame zaradiť do portfólia?

Ekologické tašky

Keď budete uvažovať na výbere reklamných predmetov, zamerajte sa na to, aby boli pre ľudí čo najviac využiteľné. Z tohto dôvodu je top možnosťou ekologická recyklovaná taška z plátna. Vďaka kvalitnému a pevnému materiálu si ju vaši klienti môžu vziať na nákupy či na pláž. Nechajte si tieto tašky potlačiť logom a hotovo - máte perfektnú chodiacu reklamu. Okrem toho v našej ponuke nájdete aj iné praktické tašky, batohy a vaky, ktoré navyše vyzerajú vkusne a nadčasovo. Každý klient sa tomu určite poteší a vaši zamestnanci tiež.

Zápisníky

Je pravda, že teraz si mnohí ľudia zapisujú všetko do smartfónu, avšak stále sa nájde veľa takých, ktorí majú radi starú dobrú klasiku - obyčajné zápisníky a diáre, kde si môžu naplánovať svoje aktivity, prácu či zapísať spomienky. Píšeme o obyčajných, ale tie, ktoré máme v ponuke, nie sú obyčajné. Sú vyrobené z ekologických materiálov, ako je recyklovaná koža, RPET plast, prírodný korok, ľan, zaujímavé slamené vlákna a pod. 

Fľaše

Čo sa týka praktickosti, tak fľaše nájdu svoje využitie všade - na šport, turistiku, do práce, školy - skrátka kamkoľvek. Najväčším benefitom je, že si ľudia takto nemusia nonstop kupovať balenú vodu, pretože majú svoju kvalitnú fľašu, ktorá je priateľská k prírode. Koniec koncov, takto ušetria aj slušnú čiastku peňazí. K dispozícii máme rôzne druhy - športové fľaše i termosky, ktoré v lete udržia nápoj príjemne osviežujúci a v zime naopak horúci.  

Perá

S perami je to ako s ponožkami, stále sa niekde záhadne stratia a nikdy ich nie je dosť. Nechajte si do bambusového pera vygravírovať svoje logo a elegantný a praktický reklamný predmet je na svete. Obyčajný plast sa dnes už nenosí, prírodné materiály idú čoraz viac do popredia, takže touto voľbou určite zabodujete! Ak by ste chceli, je tu možnosť zaobstarať si aj sadu s korkovým zápisníkom a guľôčkovým perom

Stavte aj na niečo nezvyčajné

Ak je originalita vaše druhé meno, môžete zvoliť aj menej tradičné reklamné predmety. Celkovo je v našej ponuke až 378 produktov. Za zmienku stoja aj ekologické reklamný predmety, ako sú bezdrôtové slúchadlá,  solárna power banka, bambusový fotorámik, stolové hodiny s nabíjačkou či zvlhčovač vzduchu. 

 

Máte záujem o pekné a hodnotné reklamné predmety vyrobené s ohľadom na životné prostredie? U nás nájdete to pravé orechové pre vašu firmu. Pokiaľ sa potrebujete poradiť s výberom, pokojne nás môžete kontaktovať.