Ako zaujať najmenších prostredníctvom reklamných predmetov?

 

 

 

 

 

 

 

Prečo sa vôbec zaoberať reklamnými predmetmi pre deti?

Možno si myslíte, že zameranie sa na najmenších nemá zmysel, keďže práve oni nebudú tí, ktorí u vás budú nakupovať. Tento pohľad však prehliada dôležitú skutočnosť: deti sú významným mostom k ich rodičom, teda vašim potenciálnym zákazníkom. Vytváranie pozitívneho obrazu vašej značky od útleho veku otvára dvere k zapamätateľnosti, lojalite, potešeniu a spokojnosti rodiny.

Všimnite si, ako taká Kinder čokoláda s ikonickým obrázkom mladého chlapca na obale úspešne vytvorila silný emocionálny základ prostredníctvom obrazov a správ zameraných na deti. Kampane zobrazujúce radostné chvíle medzi rodičmi a deťmi, rezonujú s deťmi i dospelými.

V tomto kontexte malý darček v podobe reklamného predmetu na akcii môže mať obrovský vplyv. Predstavte si radosť drobca, ktorý práve dostalo hravé farebné lízatko s logom či silikónový náramok. Vám sa to môže zdať ako maličkosť, no tento akt rodičom určite neunikne.

V takýchto chvíľach sa rodí magické prepojenie – veselé dieťa znamená spokojného rodiča, a spokojný rodič je viac naklonený pozitívne vnímať značku, ktorá prispela k šťastiu jeho dieťaťa.

Reklamné predmety pre deti tak nie sú len obyčajnými darčekmi, ale nástrojmi na budovanie vzťahov.

Ktoré reklamné predmety nestoja veľa a splnia si svoj účel?

Nasledujúce reklamné predmety môžete rozdávať na rôznych podujatiach zameraných pre rodičov a deti –  detských festivaloch, školských akciách a táboroch, športových udalostiach či pri otváraní novej predajne.

Všetko závisí od toho, čomu sa vaša firma venuje. Na reklamné darčeky nezabudnite ani v prípade, že organizujete firemnú akciu pre zamestnancov a ich deti.

Lízatká

Ktoré dieťa neobľubuje sladké? Lízatká môžeme považovať za univerzálny symbol radosti. Doplňte ich o logo vašej spoločnosti či tematický dizajn a stanú sa pútavým nosičom vášho brandu. Lízatká tak zanechajú sladkú spomienku v ústach aj mysliach detí.

Pre ich jednoduchosť, skladnosť a nízku cenu ide o ideálny reklamný predmet pre širokú distribúciu na verejných podujatiach, školských táboroch a rôznych akciách.

Tričká

Tričká s vlastnou potlačou sa stávajú nositeľnými billboardmi, ktoré šíria povedomie o vašej značke všade, kam sa dieťa pohne. Vďaka zábavnému farebnému dizajnu alebo mottu, ktoré s deťmi rezonuje, bude dokonca obľúbeným kúskom v ich šatníku.

Investujte do kvalitných materiálov a atraktívneho dizajnu, aby tričko vydržalo čo najdlhšie a maximalizovalo vašu viditeľnosť.

Silikónové náramky a reflexné nálepky

Silikónové náramky a reflexné nálepky sú k dispozícii v množstve farieb a s rôznymi motívmi. Deti si stopercentne vyberajú variant, ktorý sa im bude páčiť a stane sa súčasťou ich každodenného života.

Reflexné nálepky však využijú aj ako praktický doplnok na zvýšenie bezpečnosti vonku. Môžu si ich nalepiť na aktovku, šiltovku alebo pršiplášť. Obidva produkty si môžete personalizovať.

výber detských reflexných nálepiek

Investujte do kvalitných a pútavých darčekov, ktoré si deti zamilujú a ktoré im pripomenú vašu značku pri každom použití. Vyberte si z našej ponuky produkty, ktoré vám vyhovujú a my sa postaráme o vysoko kvalitnú potlač.