5 dôvodov, prečo sú sladké reklamné predmety vhodné pre každú firmu

 

 

 

 

 

 

 

čokoláda ako sladký darček pre klienta

Sladké reklamné predmety ponúkajú omnoho viac možností ako cukor alebo keksík s logom, ktorý dostanete v kaviarni k nápoju. Prezradíme vám, aké reklamné sladkosti sú obľúbené a prečo sú vhodné naozaj pre každú firmu. Aj tú vašu.

Ako vybrať sladkosti vhodné na prezentáciu spoločnosti

Pri výbere reklamných sladkostí sa zamerajte na cieľ, ktorý chcete dosiahnuť. Možno potrebujete zvýšiť predaj, možno budovať povedomie o značke alebo odmeniť dlhoročných klientov. Na rôzne príležitosti sa hodia rôzne druhy cukroviniek. Radi vám poradíme s ich výberom, aby efektívne podporili úspešné dosiahnutie vášho cieľa.

Obľúbené drobnosti ideálne na rozdávanie v predajni či výstavách predstavujú cukríky, lízatká a žuvačky. Z väčších sladkostí sú vyhľadávané najmä pralinky, perníky alebo nezameniteľné čokoládové variácie.

5 dôvodov, prečo zvoliť sladkosti ako formu reklamy

Sladké reklamné predmety – spôsob, ako nenápadne zaujať aj zažiariť

Všimli ste si v banke na stole malú misku s cukríkmi? Lízatká pre deti umiestnené v klientskom centre? Karamelový keksík vedľa šálky espressa s dokonalou penou? Sladké reklamné predmety môžu byť nenápadné maličkosti, ktoré si klient podvedome vezme so sebou.

Väčšie reklamné sladkosti ako sú bonboniéry, perníky alebo torty predstavujú skvelý doplnok ku katalógom, ktoré odovzdáte klientovi pri ukončení stretnutia. Vyberte si z našej ponuky sladkosti na každú príležitosť.

Sladkostiam nik neodolá

Určite ste si v obchode všimli sladkosti umiestnené blízko pokladne. Koľkokrát ste po nich automaticky siahli alebo povedali deťom, že tie lízatká už dnes nekúpite? Väčšina ľudí sladkému jednoducho neodolá. Ak sú sladkosti zdarma, vezmú si často aj pár kúskov navyše.

Pero či tričko si zákazník pravdepodobne nechá pre seba, so sladkým sa rád podelí. Zvýši sa tak šanca, že sa o vašej značke alebo produkte dozvie širšie publikum. Dnes navyše máme takmer neobmedzené možnosti propagácie. Využite moderné technológie a doplňte brandové farby, logo alebo slogan na obale QR kódom.

darček bomboniera pre klienta

Trvanlivá investícia, ktorá sa vyplatí

Väčšie reklamné predmety predstavujú vyššiu počiatočnú investíciu. Sladkosti vám zaručia originálnu reklamu za skvelú vstupnú cenu. Báť sa nemusíte ani väčšieho odberu. V ponuke máme trvanlivé sladkosti, ktoré stačí jednoducho skladovať na suchom mieste. Teda ak stihnete odložiť skôr, ako nimi zapôsobíte na stálych aj budúcich zákazníkov. 

Neváhajte nás kontaktovať, radi vám poradíme s výberom.