Vianočné reklamné predmety pre rôzne cieľové skupiny: Ako ich osloviť?

 

 

 

 

 

 

Mladí (do 25 rokov): súčasnosť a inovácie

Mladá generácia je technologicky zdatná, preto ju prekvapte najnovšími trendmi. Preto stavte na reklamné predmety, ktoré budú moderné a praktické.

Trefou do čierneho sú elektronické vychytávky ako powerbanky či moderné slúchadlá. Smartfóny sú najbližšími spoločníkmi mladých, preto ich hodnotný technologický doplnok vždy poteší.

Eko-produkty tiež získavajú na popularite medzi mladými. Mnohí z nich sa zaujímajú o ochranu životného prostredia a preferujú udržateľné produkty. Ekologický pohár na kávu, bambusový ekologický reproduktor, slúchadlá v bambusovom puzdre či vákuovo izolovaná termoska môžu byť skvelým riešením.

Mladí tiež milujú módne oblečenie. Čo tak vytvoriť vianočné mikiny, tričká alebo originálne ponožky s vaším logom či zábavným nápisom? Sú to trendy a praktické darčekové predmety v jednom.

biele slúchadlá do uší mpromotion

Dospelí (25 – 60 rokov): elegancia a praktickosť

Dospelí často hľadajú kombináciu kvality, elegancie a praktickosti. Ich život je plný povinností, a preto si vážia dary, ktoré sú nielen pekné, ale aj užitočné.

V oblasti kancelárske potreby stále vedú kvalitné perá, luxusné zápisníky alebo zápisníky kalendáre s vianočným motívom. V obchodnom svete tieto drobnosti často nájdu svoje miesto na pracovných stoloch a pripomenú vašu firmu počas celého roka.

Dospelí tiež oceňujú výrobky pre domácnosť. Krásne sady s pochutinami, keramické hrnčeky s vianočnými motívmi alebo dekoratívne sviečky, ktoré vytvárajú útulnú atmosféru a pridávajú šmrnc každému domovu.

Nezabudnite ani na wellness a relax. V dnešnej uponáhľanej dobe je čas na oddych vzácny, a preto bude balíček s vegánskou kozmetickou sadou, balzamom na pery či aróma set ideálnym darom.

drevené sánky s pralinkami

Seniori (nad 60 rokov): kvalita a tradícia

U seniorov je dôležitá kvalita a pocit tradičnosti, ale neznamená to, že by neocenili nové trendy a inovatívne produkty.Tradičné výrobky sú pre nich veľkým lákadlom.

Rôzne vianočné predmety, ručne vyrábané výrobky alebo tradičné vianočné sladkosti v peknom balení či súprava ochutených olejov im zaiste vyčarujú úsmev na tvári.

Zároveň mnoho seniorov dbá na svoje zdravie, preto zdravotné a wellness produkty ako masážne vankúše, kvalitné čaje alebo bylinné balíčky prídu vhod.

vianočná sada s dekou, čajom, medom a termoskou

Výber správneho vianočného reklamného predmetu môže byť náročný, ale s pochopením potrieb vašich zákazníkov to môže byť aj zábavný a kreatívny proces. Nezabudnite, že najlepší reklamný predmet je ten, ktorý vyvolá úsmev na tvári obdarovaného a zostane v jeho pamäti ešte dlho po Vianociach.