Veselé reklamné predmety, ktoré sa hodia na každú firemnú akciu

 

 

 

 

 

 

 

Nech je firemná akcia akákoľvek, všetky majú spoločnú jednu vec. Ide o udalosť, na ktorej sa stretnú zamestnanci s nadriadenými, lepšie sa spoznajú a užijú si spoločný čas.

Ak ako zamestnávateľ chcete, aby bola pripravovaná akcia na vysokej úrovni, mali by ste všetko vyšperkovať do tých najmenších detailov. Pomôcť môžu napríklad reklamné predmety, ktoré okrem toho, že vašich zamestnancov potešia, dokážu propagovať značku. Darčekom sa nepotešia len deti, ale aj dospelí, a tak by ste mali výberu týchto predmetov venovať dostatok času a pozornosti.

Reklamné perá, kalendáre, kľúčenky a tričká nie sú ničím nevídaným. V prípade, že chcete svojich zamestnancov prekvapiť, posuňte výber reklamných predmetov na úplne iný level. Nie je to žiadna veda.

Nezabúdajte na najmenších

Hneď v úvode by ste mali vedieť, aký je cieľ vašej akcie.

V prípade, že organizujete športový deň, svoju pozornosť upriamte na darčeky, ako sú potlačené ponožky, tričká alebo šiltovky. Ak chcete svojich zamestnancov obdariť na vyššej úrovni, zamerajte sa napríklad na lopty či technické hračky, ako sú power banky alebo fitness náramky.

Firemné akcie často zahŕňajú aj rodiny zamestnancov, vrátane ich detí. Tie sa darom potešia ešte viac ako dospeláci. Skvelou voľbou sú v tomto prípade praktické darčeky, ako písacie potreby do školy.

Potešiť však vedia aj drobnosti, ako cukríky. Ich výhodou je, že ide o skutočnú drobnosť, ktorá prichádza v obrovskom množstve možností. Zabudnúť však nesmieme ani na tetovačky, ktoré tiež patria do kategórie úsmevných maličkostí.

želatínové cukríky v tvare mrkvy v darčekovom balení

Pochutiny a praktické darčeky potešia všetkých

Pomerne časté sú vianočné večierky, na ktoré sa pracujúci tešia celý rok. Pre firmy ide o skvelú príležitosť zrekapitulovať celý rok a odmeniť tých najlepších. Zabúdať by ste však nemali ani na ostatných. Ak chcete svojim zamestnancom ukázať, že si ich skutočne vážite a ste vďačný za všetko, čo urobili, potešte ich balíčkami plnými dobrôt a praktických vecí.

Keďže je však aktuálne leto a teploty atakujú rekordne vysoké čísla, v tejto chvíli zamestnancov potešíte niečím praktickejším. Ochranou proti slnku môžu byť šiltovky, no nezabúdajte ani na šatky, ktoré zas ocenia ľudia obľubujúci turistiku.

Výnimočným darom je napríklad sklenená fľaša, no aj vejár či chladiaca taška. Ide o predmety, ktoré vaši zamestnanci určite ocenia a budú používať na dennej báze.

chladiaca taška v béžovej farbe

Je úplne jedno, či organizujete akciu alebo len chcete potešiť svoj tím. Aj vďaka tým najdrobnejším reklamným predmetom dokážete prilákať pozornosť potenciálnych zákazníkov.

Vytvorenie pozitívnej atmosféry na pracovisku je len čerešničkou na torte. S výberom viacerých darčekových predmetov si môže byť istý, že vaša akcia bude nezabudnuteľná a úspešná.