Tipy na originálne vianočné darčeky pre obchodných partnerov

 

 

 

 

 

 

Personalizované darčeky

Personalizované dámske alebo pánske kravaty, šatky, kľúčenky, šperky s menom obdarovaného alebo vaším firemným logom či tričko s vlastnou potlačou sú skvelým tipom na originálny darček. 

Kožené reklamné predmety, ako sú puzdrá na doklady alebo vizitky, môžu takisto niesť vaše logo a potešiť vašich obchodných partnerov. Na tieto darčeky určite sadať prach nebude.

Biele, ružové, červené aj šumivé prekvapenie

Darujte vašim obľúbeným obchodným partnerom fľašu kvalitného vína, no nie hocijakého! Ak fľašu necháte ozdobiť ich menom alebo vaším firemným logom, určite týmto nápadom zabodujete. 

Alternatívou k vínu sú pochutiny ako med, orechy, čaj, kvalitná čokoláda či ďalšie produkty, ktoré sa nám s Vianocami spájajú. Odeté do darčekového balenia vyzerajú skvelo a vhodne vás odprezentujú.

darčekový set s vínom, olivami a paštétami

Originálne umelecké diela

Investujte do umeleckých vianočných darčekov, ktoré si vaši obchodní partneri môžu vystaviť vo svojich kanceláriách. Môžete venovať obraz, sošku, rámy na fotografie alebo poukaz na umelecké fotografovanie. Pohľad na tieto darčekové predmety im zakaždým pripomenie fantastickú spoluprácu s vašou firmou.

Venujte zážitok

Darujte obchodným partnerom zážitok ako let v balóne, vstupenky na koncert obľúbeného umelca alebo lístky na športový zápas či divadelné predstavenie. Podujatie môžete navštíviť spoločne a utužiť tak svoje pracovné i priateľské vzťahy.

Poukaz na nákup kníh

Hovorí sa, že aj kniha je najlepší priateľ človeka. Venujte spolupracovníkom knihy od známych autorov, ktoré súvisia s ich oblasťou záujmu alebo s vašou spoluprácou, prípadne ich potešte poukážkou na výber kníh podľa svojho gusta. Knihy sa zaraďujú medzi obľúbené vianočné darčeky.

Ručne vyrobené darčeky

Zvážte i ručne vyrobené darčeky, ako sú domáce dezerty, vlastnoručne vyrobený šperk, domáce produkty (med, ovocné nátierky, domáce oplátky, sviečky, mydlá) alebo iné umelecké výrobky. Ručne vyrobené darčeky sú osobnejšie a často majú v očiach druhých vyššiu hodnotu.

aranžovanie vianočných darčekov

Technické hračky

Medzi obľúbenými vianočnými darčekmi pre obchodných partnerov sa nachádzajú aj smart hodinky, drony, bezdrôtové slúchadlá alebo power banky. Môžete sa smelo vybrať touto cestou. 

Technické hračky nájdete aj v ponuke našich reklamných predmetov.

slúchadlá na hlavu ako darček

Relaxačné balíčky

Darujte balíček s wellness službami alebo relaxačným víkendom v luxusnom kúpeľnom rezorte a odmeňte partnerov cestovaním. Chcete niečo extra? Darčekový certifikát od cestovnej kancelárie im umožní naplánovať si výlet podľa vlastných predstáv.

Dôležité je, aby ste zvážili osobné záujmy a preferencie vašich obchodných partnerov. Len tak vyberiete osobný dar, ktorý zaujme.