Technologické inovácie v reklamných predmetoch: čo nás čaká?

 

 

 

 

 

 

 

 

Chcete ostať relevantný a udržať si pozornosť zákazníkov? Pozrite sa spolu s nami na technologické inovácie, ktoré už nie sú hudbou budúcnosti a vyvíjajú sa rýchlejšie, ako si myslíme. Čo nás čaká? 

Inteligentnejšie prispôsobené gadgety

Buď sa adaptujete alebo ostanete na chvoste, to je odkaz technologickej doby pre firmy všetkých odvetví. Môžete mať pocit, že sa vás to netýka, no opak je pravdou. Ponuka inteligentných malých vychytávok je už teraz hojná, no v najbližších rokoch sa ešte viac rozšíri, aby na mieru sadla všetkým ako ručne šité oblečenie. 

Klasické bezdrôtové slúchadlá si postupne dokážu samy prispôsobiť hlasitosť podľa ruchu okolia. Časom sa k nám dostanú aj USB kľúče so zásadným upgradom v podobe cloudovej úložnej kapacity. Takýmto darčekom sa pred klientom či partnerom skutočne blysnete. 

Očakávať môžeme aj príchod šifrovaných USB kľúčov, hardvérových bezpečnostných kľúčov a ďalších bezpečnostných pomôcok na ochranu dát. Umelá inteligencia a digitalizácia sa čoraz viac dostáva do všetkých sfér, preto treba myslieť aj na jej odvrátenú stránku (úniky dát, útoky hackerov atď.). 

Udržateľné technologické produkty  

Uvedomujete si naliehavosť ekologickej stopy? Odporúčame naskočiť na trend udržateľných technologických produktov. Ak ste firma, ktorá má vo svojej filozofii túto tému, zaraďte do svojho reklamného portfólia solárne powerbanky či bambusový reproduktor. Čokoľvek, čo vám umožní podnikať s čistým svedomím.

čierna solárne power banka nabíja telefón

Väčšia podpora zdravia a wellnessu 

Zdá sa vám, že v dnešnej dobe je toho na ľudí akosi priveľa? Z jednej strany nás nabádajú, aby sme boli technologicky zdatní a napredovali, no zároveň by sme mali mať pod kontrolou aj svoje zdravie a duševnú pohodu. Skĺbiť tieto dve veci je ako ťahať a tlačiť rovnakou silou. Nič sa nezmení, akurát sa vyčerpáte. 

Aj firmy si už začínajú uvedomovať, že spokojný a fit zamestnanec = produktívny zamestnanec. Zamerajte sa na zdravší životný štýl aj priamo v kanceláriách. 

Veľkým hitom sú fitness náramky. Tie motivujú zamestnancov, aby sa viac hýbali a cvičili aj počas pracovného dňa. Okrem toho, že budú v obraze o počte krokov, tiež majú funkciu dýchania proti stresu, tréningové režimy alebo meranie životných funkcií. 

Do popredia sa dostávajú aj rôzne ergonomické pracovné pomôcky – nastaviteľné stolčeky alebo špeciálne podložky na sedenie, vďaka ktorým netrpia kĺby ani chrbtica. Podložky budúcnosti budú fungovať na báze umelej inteligencie a upozornia na sedenie v nesprávnej polohe. 

čierny smart náramok

Logo nestačí

Ide o viac a už neplatí to, čo bolo trendy pred 15 rokmi. Moderné reklamné predmety pomáhajú budovať dlhodobý vzťah so značkou. Pripomínajú ostatným, že existujete a vytvoríte si s nimi pozitívny vzťah a podporíte vernosť. 

Praktická vychytávka v kombinácii so zaujímavou potlačou upúta pozornosť a ostane v pamäti. Keď si dáte záležať na výbere darčekových predmetov, obdarovaní získajú pocit, že sú pre vás významní. 

🤖Digitalizácia „zabíja” individualitu a výnimočnosť len tých, ktorí ju nevedia využiť v prospech vzťahov. Zamerajte sa na budovanie vzťahov a identity a staňte sa silnou značkou, ktorá unikne z presýteného marketingového prostredia. Buďte stredobodom inovácií a nabrúste si meč na všetky budúce výzvy s nami.