Firemné večierky sa blížia: Nezabudnite na darčeky!

 

 

 

 

 

 

 

Firemný večierok je skvelou príležitosťou pre každú firmu. Môže tak prejaviť svojim zamestnancom vďačnosť. Už len samotný večierok je výbornou odmenou za ďalší odpracovaný rok vo firme, avšak určite sa to dá ešte niečím ,,okoreniť“. Napríklad, vhodnými vianočnými darčekmi.

Nezabúdajte: Do svojich zamestnancov sa vždy oplatí investovať. Štatistiky hovoria o tom, že ak sa v nejakej firme konajú častejšie večierky, eventy a zamestnanci sú obdarovaní, ich efektivita práce sa výrazne zvyšuje. V konečnom dôsledku si vedúci firmy vybudujú voči zamestnancom aj väčšiu dôveru.

5 tipov na vianočné darčeky pre zamestnancov

Ktoré vianočné darčeky pre zamestnancov sú tie najlepšie? Keďže každý človek má vlastné preferencie a záľuby, bolo by vo väčšom tíme ľudí náročné každému kupovať individuálny darček. Preto vám prinášame TOP 5 tipov na vianočné darčeky, ktoré sú všeobecné a vždy potešia každého.

vianočný večierok vo firme s darčekmi

1. Kozmetické sady

Kozmetické sady patria medzi obľúbené darčekové predmety pre ženy i mužov. Kto by sa predsa nepotešil kozmetike? Tá sa zíde vždy! Neváhajte kozmetickú sadu obohatiť o produkty, ktoré budú niečím ozvláštnené. Napríklad, vyrobené z čisto prírodných zložiek a bez pridaných aditív. Svojim zamestnancom tak dáte najavo, že si ich vážite ešte o čosi viac.

Praktický tip: V súčasnej dobe si môžete vyskladať kozmetické sady podľa vlastných preferencií. Dámy určite poteší kvalitná kozmetická taška či kúpeľňová sada.

kozmetická taška carmen pre ženy

2. Wellness poukaz

Zamestnanci celý rok pracujú na rôznych projektoch, venujú im veľa energie a na konci roka sa tak už nevedia dočkať oddychu. Doprajte im vytúžený relax a obdarujte ich poukazmi na wellness.

Nemusí to byť zrovna víkendový pobyt v 4-hviezdičkovom hoteli. Zaobstarať môžete aj 1-dňové, prípadne niekoľko hodinové wellness so základnými procedúrami, ktoré vaši zamestnanci zaručene ocenia.

3. Darčekové koše

Pokiaľ neviete, čo vymyslieť pre každého zamestnanca, riešením môžu byť aj darčekové koše, ktoré prinášajú množstvo benefitov. Môžete ich vyskladať na mieru a prispôsobiť individuálne každému zamestnancovi. Základ darčekového koša však môže tvoriť kvalitné víno, chutné občerstvenie či predmet na pamiatku v podobe vianočnej ozdoby.

darčeková sada zlatá hviezda

4. Vianočné šálky

Nič nie je milšie, ako dostať šálku s vianočným motívom. Ešte viac podčiarkne sviatočnú atmosféru a každému zamestnancovi vyčarí úsmev na tvári. Neváhajte zapojiť svoju kreativitu. Na šálky môžete nechať vygravírovať aj logo vašej firmy. Zamestnanci si tak vždy pri pití obľúbeného nápoja zo šálky na vás spomenú.

5. Darčeky pre najmenších

Na vianočné večierky si zamestnanci často môžu so sebou zobrať aj blízkych vrátane detí. Nezabúdajte preto ani na tých najmenších a obdarujte ich niečím milým. Za najvhodnejšie darčekové predmety pre deti sa považujú knižky, edukatívne či plyšové hračky.

Výber záleží hlavne od veku dieťaťa, no určite všetkých potešia vianočné šálky či iné predmety s motívom Vianoc. Samozrejme, výber darčekov prispôsobte vášmu rozpočtu.

Odmeny za prácu

No a na záver už len povieme, že všetkým zamestnancom vyčaria úsmev na tvári aj nejaké odmeny v podobe finančného príplatku. Dáte im tak najavo, že si nadovšetko vážite ich prácu a určite ich potešíte aj z hľadiska prilepšenia si pred Vianocami. Preto neváhajte a popremýšľajte aj nad touto možnosťou obdarovania.