Ekologické reklamné predmety a ich vplyv na značku

 

 

 

 

 

 

 

Chcete sa odlíšiť od konkurencie na trhu a zviditeľniť vašu značku? Riešením sú reklamné predmety. Pokiaľ však myslíte na životné prostredie, mali by ste uprednostniť ekologické reklamné predmety. 

Hoci všetky problémy spojené s ekológiou nevyriešia, určite je to správny krok k udržateľnosti. Ekologické reklamné predmety sa totiž vyrábajú s ohľadom na planétu. 

Firemná zodpovednosť je kľúčová

S produktami, ktoré sú vyrábané ekologicky súvisí aj firemná zodpovednosť. Vy reprezentujete svoju spoločnosť, značku a meno firmy. Vďaka ekologickým produktom si tak získate dôveru väčšieho množstva ľudí. 

Okrem iného, mnohé štatistiky uvádzajú, že je výrazne vyššia pravdepodobnosť toho, že iné firmy a ľudia si vyberú spoločnosť, ktorá disponuje ekologickými reklamnými predmetmi.

Jedinečné a kreatívne zároveň

Kto povedal, že ekologické produkty sú nudné? Práve naopak! Okrem toho, že sú udržateľné, vynikajú aj svojou jedinečnosťou a originalitou. Vďaka týmto vlastnostiam dokážu upútať pozornosť ľudí a zároveň v nich aj vzbudiť záujem. Zelený marketing tak okrem zamestnancov ocenia aj zákazníci a vy sa tak ľahko odlíšite od konkurencie na trhu. 

Praktický tip: Za obľúbené udržateľné reklamné predmety sa považujú recyklovateľné fľaše, tašky, bambusové kancelárske potreby či batohy. 

Odlíšenie sa od konkurencie

Ľudia sa o oblasť ekológie zaujímajú čoraz častejšie. Hľadajú spôsoby, ako zlepšiť životné prostredie a pomôcť našej planéte. Aj to je dôvod, prečo bežní zákazníci uprednostnia firmy, ktoré ponúkajú ekologické darčekové predmety pred tými, ktoré nimi nedisponujú. 

Spoločnosť sa tak dokáže výrazne odlíšiť od konkurencie na trhu. Získa si vyššiu dôveru zákazníkov, zviditeľní sa a ľudia si ju lepšie zapamätajú.

čierny termohrnček

Najčastejšie používané materiály

Pýtate sa, aké materiály sa najčastejšie používajú pri výrobe ekologických produktov? Ide predovšetkým o bambus, konope či recyklovateľný plast. Bambus je výbornou alternatívou najmä z dôvodu, že na svoj rast potrebuje v porovnaní s klasickými stromami výrazne menej vody, času a v neposlednom rade aj priestoru. 

O konope je zase známe, že dokáže zachytávať emisie z atmosféry a je schopné rozkladu. Recyklovateľný plast znižuje množstvo odpadu končiaceho na skládkach, dá sa opätovne použiť a je veľmi odolný. 

Praktické ekologické reklamné predmety

Okrem toho, že ekologické reklamné predmety sú vyrobené s ohľadom na udržateľnosť, tiež vynikajú aj svojou praktickou stránkou. Napríklad, týka sa to tašiek s vlastnou potlačou, ktoré sú vyrobené z recyklovateľných materiálov. 

Je možné využiť ich do práce, školy, na nákup či do mesta. Jednoducho kdekoľvek budete potrebovať. Veľmi kvalitné a praktické sú aj ekologické kancelárske potreby, fľaše či, dokonca, hračky.