5 unikátnych vianočných darčekov, ktoré posunú vašu značku vpred

 

 

 

 

 

 

 

Pripravili sme zoznam 5 unikátnych vianočných darčekov, ktoré vám pomôžu posunúť vašu značku na novú úroveň.

1. Luxusné kožené denníky a perá

Kožené denníky a luxusné perá sú skvelými vianočnými darčekmi. Vyžarujú eleganciu a exkluzivitu, poskytujú praktický úžitok pre obdarovaných a zároveň vyjadrujú starostlivosť o detaily a kvalitu. Teto reklamné darčeky môžete nechať potlačiť vaším logom, čím docielite osobitý a jedinečný dar.

luxusná sada guličkového a keramického pera v čiernej krabičke

2. Dámske alebo pánske hodinky

Hodinky sú ikonickým darčekom, ktorý nikdy nevyjde z módy. Ak si dáte záležať na výbere kvalitných dámskych alebo pánskych hodiniek, môžu byť špičkovým darčekovým predmetom pre vašich partnerov.

Pamätajte však, že nie pre každého je tento dar vhodný. Venujte ho skôr dlhoročným partnerom, s ktorými si navzájom dôverujete a dobre sa poznáte ako novopečeným spolupracovníkom. Tých skôr potešia neutrálnejšie darčekové predmety.

3. Exkluzívne darčekové sady

Darčekové sady sú skvelou voľbou, pretože kombinujú niekoľko luxusných predmetov do jedného darčeka. Môžete vybrať sady, ktoré obsahujú kvalitné víno, prémiovú čokoládu, poháre na whisky, sadu na prípravu koktailov alebo iné luxusné predmety. Prispôsobte ich štýlom a farbám vašej značky jednoducho a vsaďte na ešte osobitejší efekt.

sada na prípravu kokteilov

4. S ohľadom na ekológiu

Bambus je ekologicky udržateľný materiál, ktorý rýchlo rastie a nevyžaduje agresívne pestovanie. Použitím bambusu v darčekovej sade podporujete udržateľné praktiky a zároveň pridávate prirodzený a exotický prírodný prvok. Stačí si vybrať z našej ponuky ekologických darčekových predmetov a skombinovať praktickosť s exkluzivitou.

bambusová sada s power bankou, okuliarmi a termoskou

5. Exkluzívne umenie a dizajnérske predmety

Medzi luxusné darčeky paria aj umelecké kúsky alebo dizajnové predmety.Tento druh vianočného darčeka môže vyjadriť kreativitu a exkluzivitu vašej firmy a obdarovaných príjemne prekvapí.